Assalamo alaikom wa rahmatollahi wa barakatoho,

Nu har jag svarat på en fråga som kom in till bloggen för ganska så längesedan, kolla inlägget under detta. Men det var bara ett undantag.

Fina systrar och läsare! Jag vill nämligen bara  förtydliga en sak, som typ har kommit bort i och med designproblemet. Den här bloggen är just nu INTE öppen för att man ska kunna skicka in frågor och få svar. Det känns riktigt taskigt att skriva det för jag förstår att behovet finns, säkert mer än jag anar, av att få ställa frågor - men problemet är att det helt enkelt inte går för mig. Iallafall inte just nu - Allahu a'lam om det kommer gå i framtiden eller inte, gör gärna du'a för mig barakAllaho fikom. Må Allah underlätta för er alla och ge er det bästa i dunya och i akhirah! <3

Men jag vill ändå ha kvar bloggen som ett sorts "arkiv", åtminstone med de svar som finns nu, utifall att någon kan få nytta utav dem. Därför klistrar jag nu igen in listan över alla redan besvarade frågor som finns i ett tidigare inlägg.

Men innan jag gör det: Kan systern som skrev en kommentar med rubriken "Vill gifta mig" snälla maila mig på lillastorasyster@live.se så att jag kan maila dig ett svar senare?


Okej, här r en lista över alla frågor som besvarats & sedan översatts och lagts upp i den här bloggen.

 
Islam allmänt/grunder
 Salah/Bönen
 Ramadan

Blandat
 Hijab
Skola
 
Självkänsla/Självbild

Killar & tjejer

 Familj
Äktenskap/Giftermål

(Ha i åtanke att systrarna som svarar på frågorna på orginalbloggen inte är gifta - men de rekommenderar den här systerns sida för den som är gift och har äktenskapsproblem: http://www.askmeganwyatt.com/)

Liknande inlägg

2 kommentarer

NEWSYN

29 Apr 2014 00:41

Åh, Det var så länge sedan jag var här.. du fina syster vart ska du ta vägen?

Anonym

12 May 2016 05:02

Bra

Kommentera

Publiceras ej